BMW Natural Air Interior parfüm başlangıç kiti

BMW CAR AIR FRESHENER.

BMW Natural Air koku sisteminin başlangıç kiti, havalandırma ızgarasına takılabilen bir koku tutucudan ve değiştirilebilir bir koku çubuğundan oluşur.

BMW Natural Air Interior parfüm başlangıç kiti Lava Black

Başlangıç kiti Lava Black, bir tutucu ve bir koku çubuğundan oluşur. Tutucu, siyah mat plastikten yapılmıştır ve siyah mat bir kapağa sahiptir. Koku çubuğu takıldıktan sonra tutucu aparat, klima ızgarasına takılır. İç kokunun yoğunluğu, aparat üzerindeki kapak sayesinde açık veya kapalı konuma getirilerek ayarlanabilir. Çubuk, gerektiğinde kolay bir şekilde değiştirilebilir.

BMW Natural Air yedek kiti, Sparkling Raindrops (mavi)

Narenciye, vadi zambağı ve misk notaları, Sparkling Raindrops kokusunda zıt bir uyum yaratır. Sonuç, iç mekânda ferah bir temizlik kokusu bırakır.

BMW Natural Air dolum kiti, Energizing Tonic (lacivert)

Energizing Tonic kokusunda okaliptüs ve biberiye baskındır. Uçucu yağlar, hafif baharatlı ve canlandırıcı etkileri ile parfümsü bir koku karakterize edilir.

BMW Natural Air dolum kiti, Balancing Amber (bordo)

Balancing Amber kokusu sıcak bir atmosfer yaratır. Egzotik çiçekler ve çeşitli baharatlar samimi bir ambiyans yaratır.

BMW Natural Air yedek kiti, Purifying Green Tea (yeşil)

Arındırıcı Yeşil Çay kokusu, meyveli bir notaya sahiptir. Yeşil çay ve miskin temel özelliklerinin dengeleyici bir etkiye sahip olduğu söylenir.

BMW Natural Air yedek kiti, Harmonizing Flowers (mor)

İç koku Harmonizing Flowers, zarif bir çiçek aranjmanını hatırlatan yasemin notalarına sahiptir. Sonuç, canlandırıcı bir çiçek kokusudur.

BMW Natural Air yedek kiti, Vitalizing Woods (sarı)

Vitalizing Woods, hafif ahşap aromaları, portakal ve vanilyadan oluşan bir koku bileşimidir. Bu bileşim canlandırıcı bir aura yaratır.

Siz de BMW NATURAL AIR sistemiyle aracınızın atmosferini değiştirmek isterseniz, en yakın şubemizden bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz. Başlangıç kitini satın aldıktan sonra içindeki kokuyu yenilemek istediğinizde yedek kitler çok yararlı olacaktır. Yedek kitlerde 3 adet koku çubuğu bulunur. En sevdiğiniz kokuyu seçtikten sonra, kolayca aparata takarak yola devam edebilirsiniz.

Butik Bilgiler Haziran 24, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.