BMW Golfsport Collection, BMW'nin golfe olan kapsayıcı yaklaşımının önemli göstergelerinden biridir. Tasarım ve hassasiyet bu koleksiyonda birleşmiştir. Malzeme, kesim ve detaylar yüksek işlevsellik sunar. Tasarım kendini güçlü renk vurgularıyla gösterir. Klasik kesimler ve yüksek kaliteli işçilik, tüm BMW Golfsport Koleksiyonunu diğerlerinden ayıran sportif zarafeti sağlar.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

KADIN VE ERKEKLER İÇİN BMW GOLFSPORT GİYİM ÜRÜNLERİ.

Kullanılan gri, beyaz ve kırmızı renk kombinasyonu, BMW Golfsport Collection'ın stilini belirler. Renkler ayırt edici bir görünüm sağlar.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

Polo tişörtün en önemli özelliği, UV korumalı elastik malzemeden üretilmiş ve çabuk kuruyan bir yapıya sahip olmasıdır. Nefes alabilen BMW Golfsport ceket, kullanıcıya yüksek konfor, rüzgâra karşı koruma için dolgulu bir tasarım ve etek ucu ile kollarda şeritli elastik bantlar sunar.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

BMW Golfsport Collection'dan daha fazla giyim ürününü şubelerimizdeki butiklerimizde bulabilirsiniz.

BMW GOLFSPORT EKİPMANLARI.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

BMW Golfsport Collection'daki kapsamlı ürün yelpazesiyle golf konusunda tamamlayıcı birçok aksesuarı da bulabilirsiniz.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

Golf sopası tasarımında otomatik şemsiye, BMW Golfsport logolu fermuarlı çanta, üç golf topu ve karabinalı bir golf havlusu içeren pratik BMW Golfsport hediye seti gibi.

BMW GOLFSPORT EKİPMAN ÇANTASI.

BMW GOLFSPORT COLLECTION.

İşlevselliğin tasarıma dönüştüğü bu ürün,ekstra hafif olma özelliği taşır. Su geçirmezdir. Sahip olduğu bölmeler bu çantaları golf sahasında mükemmel birer arkadaşa dönüştürür. Bu çanta, bir stand olarak ayakta durabilme özelliğine sahiptir. Isıyla bantlanmış dikişlere sahip kolay temizlenen naylon kumaşı, fermuarlı dört dış cebi, dört noktalı omuz askısı sistemi, havluluk, şemsiyelik ve yalıtımlı su şişesi bölmeleri BMW Golfsport ekipman çantasının fonksiyonelliğini artırır.

Butik Bilgiler Haziran 20, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.