#PluggedToLife – Sao Paulo Kask

Büyük bir şehirde modaya uygun, konforlu ve güvenli sürüşdendiğinde akla uzun siperi ve entegre güneş siperi ile SaoPaulo kaskları geliyor. Baş ve spoiler kısmının üzerindekapatılabilir havalandırma unsurları, ısı oluşumunu önler. Bunlar inanılmaz derecede aerodinamiktir ve bu nedenle verimli bir tasarıma sahiptir. Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç astara sahiptir.

Sao Paulo kask açık beyaz, gri mat, gece siyahı ve neon renkleriyle Borusan Oto Şubelerinde mevcuttur.

#NeverStopChallenging – M Pro Race Kask

M Pro Race kaskı hem yolda hem de yarış pistinde kusursuz performans anlamına geliyor. Kaskın özel biçim verilmiş alt kenarı köprücük kemiği yaralanmalarını minimum düzeye indirir. Rüzgar tünelinde test edilmiş spoiler, aerodinamik performansı maksimuma çıkarır. Çene tamponunda, herhangi bir kaza anında tamponun hızlıca çıkarılmasını sağlayan Acil Hızlı Kilit Açma sistemi vardır. Kask Siperi Kilitleme Sistemi, maksimum hızda sürüş yaparken ve çarpma senaryosunda kask siperinin yanlışlıkla açılmasını minimum düzeye indirir. Arka kısımdaki kask, özellikle sportif sürüş pozisyonu için yarış kıyafetleri ile uyumludur.

M Pro Race kask circuit, curbs ve triple black renkleriyle Borusan Oto Şubelerinde mevcuttur.

#Soulfuel – Grand Racer Kask

Grand Racer Sebring kask kalite ve lüksü bir araya getiriyor. Şık bir flip-flop metalik boyama BMW Motorrad Heritage modelleriyle son derece uyumludur. Kask siperi iç kısmındaki buğulanma önleyici kısım ve geniş görüş alanı sürücü için konfor sağlarken gerçek dana derisi kaplama en yüksek kaliteyi temin ediyor. Modern aero-akustik ve aerodinamik sistem kaskı tamamlıyor.

BMW MOTORRAD 2022 KASKLARI.

#RideAndShare – System 7 Carbon Evo Kask

System 7 Carbon Evo katlanabilir kask maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Kaskın tamamen karbondan üretilmiş dış kabuğu son derece hafiftir ve üst düzeyde darbe koruması sağlar. Çok Yönlü Darbe Koruma sistemi (MIPS) darbe esnasında kafanın dönüş hareketini azaltarak beyinde hasar oluşma riskini hafifletir.

System 7 Carbon Evo kask beyaz, siyah, gümüş, moto, prime ve neon renkleriyle Borusan Oto Şubelerinde mevcuttur.

Butik Bilgiler Ağustos 08, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.