Hepsi en iyi arkadaşlarınızı desteklemek için olduğu kadar onların da sizi desteklemesi için yapılmıştır.

Ultimate Dog Bed ile tam anlamıyla bir konfor cenneti yarattık. Yumuşak yastıklı olan bu köpek yatağı, evcil hayvanınızın uzun bir yürüyüşten sonra kıvrılabileceği en keyifli köşesi olacaktır. Tanınmış monogram baskımızla tasarlanan bu ürün, el yapımı köpek mama kabımızın yanına mükemmel bir arkadaştır. Şık ve pratik olması için seramikten üretilen kâse, harika bir ombre görüntüsüne ve kaymaz silikon tabana sahiptir.

Jaguar koleksiyonlarımızdaki diğer tüm parçalar gibi, bu koleksiyondakiler de evcil hayvanlarınızın her yerde kendini evinde gibi hissetmesi için yaratılmıştır. Kişiliği olduğu kadar amacı da olan gündelik aksesuarla, ikonik bir dokunuş ve modern lüksün ayırt edici özellikleriyle tasarlandı.

JAGUAR PETS.

Araçlarımızdan koleksiyonlarımıza kadar hedefimizin her zaman aynı olduğunu hatırlatmak isteriz. En üst düzeyde incelik, stil ve konfor sağlamak.

Butik Bilgiler Ağustos 02, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.