MINI'nin benzersiz stili sadece yolda büyüleyici değildir. MINI Lifestyle Collection’ın ürünleri günlük yaşamda üstün kalite ve bireyselliği birleştirir. Net ve anlaşılır bir tasarım, yüksek kaliteli işçilik ve sürdürülebilirlik için tercih edilen malzeme seçimi, MINI’nin ayırt edici özelliklerindendir. MINI Lifestyle Collection, büyük ve küçük MINI hayranları için kıyafet, çanta ve aksesuar gibi günlük yaşama yönelik ürünler içeriyor.

MINI COLLECTION.

Her zaman olduğu gibi, özellikle çevre dostu veya geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yüksek kaliteli ürünlerin zamansız tasarımı ve dayanıklılığı da sürdürülebilirliğe uygundur. MINI otomobil modellerinin özellikleri MINI Lifestyle Collection ürünlerine aktarılıyor.

Yeni özellikler: organik pamuk, canlı renkler, kusursuz MINI tasarımı.

MINI COLLECTION.

Canlı renkler ve kusursuz tasarım, markanın özgün stilini temsil eder. MINI Lifestyle Collection’daki tüm t-shirtler ve sweatshirtler UV korumalı 100% organik pamuktan yapılmıştır ve Portekiz'de üretilmiştir. Yumuşak jarse kalitesi ve rahat kesimi ile üst düzey konfor sağlar.

MINI Lifestyle Collection’daki diğer yeni ürünler arasında MINI Lined Jacket Kadın ve MINI Lined Jackets Erkek yer alıyor. Ceketler hafif dolguludur ve bu nedenle daha düşük sıcaklıklarda koruma sağlar. Dış malzemeleri neredeyse kırışıksız olduğundan, ceketler dar bagaj bölmelerinde kaldıktan sonra bile hızla kusursuz şekline geri döner.

En küçük MINI hayranlarına yönelik ürünler, uzun süredir her MINI Lifestyle Koleksiyonunun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Mevcut seride yeni olan MINI Hediye Seti, farklı renklerde üç önlükten oluşur. MINI Lifestyle Koleksiyonu bu sezonda ilk kez çocuklar için şapkalar da içeriyor: MINI Mesh Çocuk Şapkası.

MINI COLLECTION.

Özenle seçilmiş malzemeler ve yüksek kalite, MINI Lifestyle Collection’daki aksesuarların da kalıcı bir keyif ve sürdürülebilirlik sağlamasına yardımcı olur. Geri dönüştürülmüş plastik, porselen ve kâğıt, ürünlerin dayanıklılığına katkı sağlayan malzemeler arasında yer alıyor.

Örneğin, MINI Lifestyle Collection’daki şemsiyeler, 100% geri dönüştürülmüş PET'ten yapılmış bir kılıfa sahiptir. Island Blue veya Energetic Yellow'dan beyaza kadar tüm yeni şemsiyelerin renk gradyanı, kasvetli havalara bile renk katar.

MINI Lifestyle Collection’daki diğer yeni öğeler, ilk kez dokuma desenli MINI Boyun İpi ve iki renk seçeneğiyle sunulan MINI Gradient Bardak'tır. Bardakların dış kısmında mavi veya sarı renkte gradyan bulunur.

Seride ayrıca MINI Wing Logo Anahtarlık ve MINI Wordmark Anahtarlık bulunmaktadır.

İlk kez satışa sunulan MINI Seyahat Yastığı sadece uzun yolculuklarda değil, aynı zamanda kısa seyahatlerinizde de her zaman yol arkadaşınız olacaktır. Şişirilebilir yastığa ve pamuklu yıkanabilir bir kılıfa sahiptir.

Yeni bir tasarımda ve sürdürülebilir malzemeden yapılmış çantalar ve valizler.

MINI COLLECTION.

MINI Lifestyle Collection’daki yeni çantalar, canlı renk tasarımlarıyla günlük yaşamda, alışverişlerde ve kısa yolculuklarda ilgiyi üzerine çekecektir. Çarpıcı renk gradyanı artık MINI Gradient Cüzdan, MINI Small Gradient Pouch, MINI Gradient Alışveriş Çantası’na da yansımıştır. Çantalar su tutmaz materyalden yapılmıştır ve kontrast renkte kauçuk MINI yazısına sahiptir.

MINI Lifestyle Collection’ da MINI Kontrast Fermuarlı Seyahat Çantası esnek, yumuşak tekerlekli çanta da geri dönüştürülmüş PET'ten yapılmıştır. Siyah çanta, beyaz ve sarı kontrast renklerde göz alıcı bir fermuara sahiptir.

Butik Bilgiler Haziran 30, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.