MINI Lifestyle Koleksiyonu'nun akıllıca tasarlanmış çocuk ürünleri, her günü özel bir deneyime dönüştürmek için şimdi yanınızda!

Yaratıcılığı ve merak duygusunu teşvik etmek için mükemmel olan MINI Boyama Seti, her şeyi boyamaktan hoşlanan minikler için kişiselleştirilmiş bir MINI yaratmak için yüksek kaliteli "Stabilo Woody 3'ü 1 arada" boyama kalemleriyle birlikte gelir.

MINI KIDS.

MINI John Cooper Works Go-Kart, direksiyona geçmeyi tercih eden üç yaşından büyük çocuklar için yalnızca MINI'nin özel go-kart hissini sunmakla kalmaz, aynı zamanda John Cooper Works’ün kırmızı ve siyah detayları ile gerçek bir yarış havası yaratır.

MINI KIDS.

Üç yaşından büyük çocuklar artık MINI Denge Bisikleti ile dünyayı kendi güçleriyle keşfedebilirler. Ayarlanabilir sele ve emniyet tutamakları ile akıllıca tasarlanmış bu denge bisikleti, konforlu ve güvenli sürüş sağlar. Kırmızı renkte sağlam çelik çerçeve, üzerindeki beyaz MINI Wing logosu ve beyaz jantlar, benzersiz MINI tasarımına ek vurgu sağlar.

MINI KIDS.

Daha genç maceracılar için MINI Üç Tekerlekli Bisiklet çok idealdir. 18 aydan büyük çocuklar için tasarlanmış olup, beyaz jantlara ve güvenlik kulplu gidonlara sahiptir. Tüm bunlar, üç tekerlekli aracı her yerde sürebilmek için güvenli ve şık bir oyuncak yapar.

MINI KIDS.

Butik Bilgiler Ekim 11, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.