Yeni BMW iX3

Yeni BMW iX3’ün yalın ve güçlü çizgileri, otomobilin modern bir görünüme bürünmesini sağlarken, BMWi'ye özel böbrek ızgaralarının fütürist yapısı, büyüleyici ön tasarımda dikkatleri çekiyor. Ayrıca, 20’’ aerodinamik jantlar, BMWi mavisi rengindeki difüzör ve diğer ek parçalar ise özel tasarım dilinin tutarlı bir şekilde arka bölüme de aktarılmasını sağlıyor.

Yeni BMW iX3

Yeni BMW iX3’te, BMW’nin elektrifikasyon vizyonunun öncüsü BMW i3 ve i3s modellerinin getirdiği 10 yıllık tecrübe ile, 5. nesil eDrive teknolojisi kullanılarak önümüzdeki dönemde Yeni BMW iX modelinde kullanılması planlanan elektrik motoru ve güç elektroniğini tek bir merkezi ünitede birleştirilmiş oldu.

Yeni BMW iX3’ün 286bg güç ve 400 Nm tork üreten elektrik motoru, 0’dan 100km/sa hıza 6,8 saniye gibi kısa bir sürede ulaşarak, BMW’nin eşsiz RWD (Rear Wheel Drive) sürüş keyfini yaşatmaktadır.

Yeni BMW iX3

Yeni BMW iX3’ün arka koltuklarından ön konsola kadar uzanan 80kWh’lik brüt enerjiye sahip 10 hücreli bataryasını %80 oranında şarj edebilmek için 150kW gücündeki hızlı şarj üniteleri ile 34dk, 11,2kW gücündeki BMW Wallbox ile ise sadece 7,5 saatlik şarj süresi yeterli olacaktır.

Emisyonsuzluk ve sürdürülebilirlik yasasını bu denli korurken BMW iX3’ün bataryasının %96’sının geri dönüştürülebilir olduğundan da bahsetmekte fayda var.

Yeni BMW iX3

WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure - Hafif Taşıtlar için Dünya Genelinde Uyumlu Test Prosedürü) kriterlerine göre 460km menzile sahip BMW iX3, yüksek, orta, düşük ve adaptif geri kazanım modları ile bu menzili rahatlıkla aşmanızı sağlar. Vites üzerindeki B modu ile de yoğun trafiklerde otomobilinizin %90 oranında frenleme yapmasını sağlayarak maksimum derecede geri kazanım sağlayabilirsiniz.

Yeni BMW iX3

Türkiye’ye en dolu versiyonu olan “Impressive” paketi ile gelen Yeni BMW iX3’ün zengin iç donanım özellikleri, onu rakiplerinden keskin bir şekilde ayırmaktadır. Sürüş Asistanı Professional (Otonom Sürüş), BMW Adaptive Ledler, BMW Live Cockpit Professional, Kablosuz Şarj, Head-Up Display, Vernasca deri döşeme, Konfor Erişimi, Harman Kardon Surround Ses Sistemi, Park Asistanı Plus, Geri Sürüş Asistanı gibi etkileyici donanımlar öne çıkmaktadır.

Ayrıca dünyaca ünlü film müzik bestecisi ve klasik müzik sanatçısı Hanz Zimmer’in geliştirdiği BMW Iconic Sounds Electric ile otomobilin elektriksel iç ambiyans sesleri bize huzur verirken, otomobili sport moduna aldığımızda dışarıya verilen yapay egzoz sesi bizi mest etmektedir.

Yeni BMW iX3, BMW sürüş keyfinden ödün vermeyen yenilikçi yapısıyla ve emisyonsuzluğuyla hepimizi etkilemeyi başarmış ve kullananları kendine hayran bırakmıştır.

Yeni BMW iX3

Müşterilerimizin Merak Ettikleri: BMWi Wallbox nedir?

  • Evinize veya iş yerinize kurularak BMWi otomobillerinin rutin şarj etme işlemleri için kullanılan hızlandırılmış Alternatif Akım (AC) şarj sistemidir. BMW Wallbox tüm markalarla uyumludur ve şebekenize bağlı olarak 11kW ile 22kW aralığında güç çıkışı elde edilebilir.
  • BMWi Wallbox, hem tek hem de üç fazlı teknolojinin yanı sıra hızlı şarj kablosunu içerir.
  • BMWi Wallbox Plus ile bu teknolojiye RFID kimlik doğrulaması yoluyla erişimi kontrol ederek birden fazla kullanıcı olmasına izin verir.
  • BMWi Wallbox Connect'te ise BMWi Wallbox Plus özelliklerine ek olarak uzaktan şarj durumunun kontrol edilebilmesi için dahili Wi-Fi'ye sahip entegre bir iletişim modülü bulunmaktadır.
Burak Arda - Borusan Oto İstinye BMW Genius

Burak Arda

Borusan Oto İstinye BMW Genius

Serhat Nazem - Borusan Oto İstinye BMW Genius

Serhat Nazem

Borusan Oto İstinye BMW Genius

Elektrikli Otomobiller Nisan 01, 2021
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.