Destinasyon Neresi Olursa Olsun.

Ailenizle birlikte vakit geçirmenin en güzel yollarından biri, günübirlik ya da uzun hafta sonu yolculuklarına çıkmak. Doğanın içinde olabileceğiniz bir yolculuk, her şeyden uzaklaşıp bir arada olma hissini güçlendirirken bir yandan da tüm ailenize gerçek anlamda rahat bir nefes aldırabilir. Kışın doğanın içinde olmak için, ağaçların arasından özgürce kayabileceğiniz, temiz hava yüzünüze çarparken adrenalinle dolabileceğiniz bir kayak tatiline çıkmayı seçebilirsiniz. Üstelik uzun bir tatil olmak zorunda değil bu; 14 doğal pistiyle İstanbul'un hemen yanı başında, Kocaeli'nde bulunan Kartepe, Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden biri ve günübirlik ya da birkaç günlük kısa tatiller için çok uygun. Diğer yandan son yıllarda köprü ve feribot imkanlarıyla kısalan yollar, ülkemizin en ünlü kayak merkezi, Bursa'daki Uludağ'a da ulaşımı kolaylaştırıp, ailece yapılacak hafta sonu kaçamakları için ideal hale getirdi. İlkbahar ve yaz aylarında ise karlı dağların yerini serin ormanların, kayak deneyiminin yerini kamp ya da glamping deneyimi alacak. Tam anlamıyla doğanın bir parçası gibi hissetmek için kendi kamp ekipmanınız ve çadırınızla seyahat edebileceğiniz gibi, doğanın içinde lüks bir tatil deneyimi yaşamak için glamping seçeneklerini düşünebilirsiniz. Örneğin İğneada Longoz Ormanları'ndaki Longosphere Glamping ya da Şile'deki Pallet Glamping, hemen yanı başımızdaki seçeneklerden bazıları.

Ailece Yollarda: Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer.

Böyle bir yolculuk sırasında, kışın kayak, yazınsa kamp ekipmanınızı yanınızda taşımak isterseniz, BMW 2 Active Tourer'ın tüm ailenizin seyahat ihtiyaçlarını sığdıracak yeri sağladığını unutmayın. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın bagaj hacmi modele bağlı olarak 415 ila 470 litre arasında değişiyor - bu geniş hacim, iki büyük ve bir orta boy valizin yerleştirilmesi için yeterli alan sağlıyor. Sırtlık tamamen aşağı indirildiğinde, bagaj bölümünün hacmi 1405 litreye kadar artabiliyor. Kayak ekipmanı, dağ bisikleti, kamp malzemeleri, dalış tüpleri… Doğanın içinde ailece bir seyahat için tercihiniz hangi deneyim olursa olsun, BMW 2 Active Tourer'da doğaya yer açmanız mümkün. Ayrıca Pro 2.0 arka bisiklet taşıyıcısı ve BMW port bagaj gibi orijinal BMW aksesuarlarıyla, otomobilinizi daha fazlasını taşıyabilecek hale de getirebilirsiniz.

Sanat ve Tasarımı Buluşturun.

Ailece Yollarda: Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer.

Doğa seyahatleri kadar kültürel geziler de ailenizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, bir yandan da sanatsal zevkinizi birlikte geliştirip, birlikte yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir deneyim yaratıyor. Bir hafta sonunda rotanızı İstanbul'un dışındaki müzelerden birine çevirerek, bu deneyimi paylaşabilirsiniz. Eskişehir'deki Odunpazarı Modern Müze (OMM), dünyaca ünlü mimarlık ofisi Kengo Kuma and Associates tarafından tasarlanan binasıyla olduğu kadar, zengin modern ve çağdaş sanat koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Ankara'daki Cer Modern ise eski bir demiryolu deposundan dönüştürülen binasında dikkat çekici çağdaş sanat ve fotoğraf sanatı sergilerine ev sahipliği yapıyor.

Sanatın tadını çıkarır, yeni bakış açıları keşfederken, BMW 2 Active Tourer'ınızın da göz alıcı dış tasarımıyla sanat eserlerini aratmadığını fark edeceksiniz. Sekizgen biçimli geniş çiftli Böbrek Izgaralarıyla atletik ve otoriter olarak yorumlanabilecek bu tasarımı, oldukça ayırt edici ve kendinden emin bir izlenim yaratıyor. Gövdeye sıfır şekilde entegre edilen kapı kolları otomobilin yalın tasarımını öne çıkarıyor. Diğer yandan düz A sütunu ve keskin çizgilerle birlikte uzatılmış yan cam grafiği, otomobilin siluetine dinamik bir biçim kazandırıyor. Tüm bunlara, ikonik tasarımıyla LED farlar, geniş panoramik cam tavan sportif görünümü tamamlayıcı dinamik arka tasarım eşlik ediyor.

Ailece Yolda Olma Deneyimi.

Ailece Yollarda: Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer.

Yollarda Müzik ve Eğlence.

En sevdiklerinizle dahi olsanız, kısa ya da uzun yolculuklar sırasında sohbetin sona erdiği anlar olur. Bu da müziği ve eğlence seçeneklerini yolculuğun zorunlu bir parçası haline getirir. BMW 2 Active Tourer'ın standart donanımları sayesinde, müziği ve eğlenceyi yanınızdan ayırmayacak, yolculuğunuzun keyfini katbekat arttıracaksınız. Otomobilinizle entegre ettiğiniz Apple veya Android ürünlerinizdeki uygulamaları multimedya ekranından kolayca kontrol etmenizi sağlayan, dokunmatik kontrollü Akıllı Telefon Arayüzü sayesinde yol boyunca müzik uygulamalarınızla yolculuğunuza özel hazırladığınız kendi çalma listelerinizi ya da müzik zevkinize uygun olarak seçtiğiniz hazır çalma listelerini dinleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Starbust Records'un Road Trip: Easy Listening Tunes for Hitting the Road, Enjoying Nature or Relaxing to" listesi ya da Wave Music'in "Road Trip - Chill Pop and Electronic Driving Playlist" listesi sizi daha huzurlu bir seyahate doğru hazırlarken, arka koltuktakileri dans ettirecek bir çalma listesi arıyorsanız Spotify'ın "Pop Road Trip" çalma listesine bir şans verebilirsiniz.

Güvenli ve Konforlu Bir yolculuk.

Ailece Yollarda: Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer.

Destinasyonunuz neresi olursa olsun ya da yolda keyifli vakit geçirmek için ne tür müzik dinliyor olursanız olun, ailenizle seyahat ederken öncelik her zaman güvenliğiniz. BMW 2 Active Tourer da, birçok standart donanım ve özelliğiyle, güvenliğinizi önceliklerinden biri haline getiriyor, sevdiklerinizi ve sizi koruyor. Aktif Koruma sistemi, özellikle uzun yolculuklarda daha fazla konfor ve güvenlik sağlıyor. Sistem kapsamında şeride aktif dönüş sağlayan Şerit Terk Uyarısı, Hız Limit Bilgisi, manuel Hız Limit Asistanı ve ön çarpışma uyarısı yer alıyor. Sürüş Asistanı şerit değiştirirken çarpışmaları önlemeye yardımcı olan aktif geri bildirimli şerit değiştirme uyarısını içeriyor. Arka çapraz trafik uyarısı, acil bir durumda park yerinden çıkmayı ve frenlemeyi kolaylaştırıyor. Alarm sistemi, kapılar ile kaput ve bagaj kapaklarını denetliyor. Ek olarak iç hareket ve titreşim sensörleri otomobilin güvenliğini en üst düzeye çıkarıyor.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın tasarımını, sürüş dinamiklerini ve öne çıkan teknik özelliklerini keşfetmek için tıklayın

Seyahat Mart 16, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.