Aramızda hediye sevmeyen var mı? Özellikle ''Görünce aklıma sen geldin, buna baktıkça beni hatırlamanı istedim.'' diye başlanan cümleler, midemizdeki kelebekleri anında harekete geçiriyor. Karşımızdakine 'Düşünmen yeterdi.' desek de, düşünülmüş olmanın verdiği o sıcaklık, kelimeleri kifayetsiz bırakıyor adeta. Özenle seçilmiş bir hediye, üstünden ne kadar zaman geçse de unutulmuyor, gönlümüzde taht kuruyor. Hediye vermek yalnızca doğum günleri ve özel günlerden ibaret değil. Ansızın gelen küçük bir paket bile, yüzümüzde kocaman bir gülümseye dönüşebiliyor. Ama yılbaşı hediyelerinin yeri bir başka. Yılın son günlerinde alınan bir hediye ile, yeni yıla umutla bakıyor, geçen yılı sevgiyle anıyoruz. Ufak bir hediyeyle bile, çocukluk yıllarına dönüp arkadaşlarımızla yaptığımız yılbaşı çekilişlerini, tatlı anılar defterimize ekliyoruz. Milyonlarca insanın birbirine hediye alıp aynı zamanda dilek tuttuğu yılbaşı gecesinin büyülü enerjisine bayılıyoruz.

Özel Tasarımlı Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı için sevdiklerine hediye seçerken kararsız kalanlar ve ‘Ne hediye alsam beğenir acaba?’ sorusuna bir türlü cevap bulamayanlar için güzel bir haberimiz var. BMW, MINI, Jaguar markalı ürünlerin bir araya geldiği Borusan Oto Online Store, ilham verici hediye seçenekleri ve güvenilir alışveriş keyfi ile yılbaşı ruhunu yaşatıyor.

Borusan Online Store: Yaşamın her anında Borusan Oto, yeni yılda da yanınızda!

Atkı, bere, anahtarlık, cüzdan, defter, gözlük, saat, telefon kılıfı, kupa, termos gibi kişisel hediyelerin bulunduğu Online Store’da, çarpıcı tasarımlarıyla birinci kalitedeki ürünler gözler önüne seriliyor. BMW keyfini sadece otomobillerle değil, aynı zamanda BMW Lifestyle koleksiyonlarında yer alan pantolon, sweatshirt, yağmurluk, tişört, gömlek, ceket, yelek gibi özel giyim ürünlerinde de yaşamanız sağlanıyor. Online Store’da özel tasarım ekibi tarafından oluşturulan Jaguar Collections ürünleri, giyim ve aksesuar alanında inceliği ön planda tutmak isteyenlerin favorisi!

Borusan Online Store: Yaşamın her anında Borusan Oto, yeni yılda da yanınızda!

Online Store’un en göz alıcı özelliği ise, çocuklar için akıllıca tasarlanmış ürünlere de yer verilmiş olması! MINI Lifestyle Koleksiyonu’nun, çocukların yaratıcılığını harekete geçiren, MINI Denge Bisikleti ve John Cooper Works Go-Kart gibi eşsiz tasarımlı ürünleri çocuklara dünyayı keşfetme imkanı verirken, yeni tutkularla tanışmalarını sağlıyor.

Borusan Online Store: Yaşamın her anında Borusan Oto, yeni yılda da yanınızda!

Borusan Oto Online Store’da birbirinden şık hediye seçenekleri olsa da, hala karar veremeyenler için bizim de önerilerimiz var. Prestijli görünüme önem veren erkekler için Jaguar Saat, çayını kahvesini yanından ayırmayanlar için BMW Termos, geleceğin yıldızları için MINI Akülü Oto, eşsiz tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Land Rover telefon kılıfı yılbaşı ağacının altında sergilenebilecek ürünler arasında.

Borusan Online Store: Yaşamın her anında Borusan Oto, yeni yılda da yanınızda!

BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover imzalı, eşsiz dokunuşlarla hazırlanan lifestyle koleksiyonlarını incelemek için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yaşam Aralık 28, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.