SANATI DENEYİMLEYİN.

Hediyeniz Deneyim Olsun. Yılbaşı Hediyesi Önerileri.

Düzenli olarak spora gitmenin fiziksel sağlığımız ve fiziksel olarak zinde kalmak için ne kadar gerekli olduğunu biliyoruz; peki ya ruh sağlığımız ve ruhen zinde kalmak için ne yapabiliriz? Düzenli olarak sanata gitmeye, üstelik bunu sevdiklerinizle birlikte bir rutin haline getirmeye ne dersiniz? Yoğun bir tempoda çalışanları şehir hayatının ve iş hayatının kaosundan uzaklaştırıp zihnini boşaltmaya, yoğun düşüncelerden uzaklaştırıp biraz olsun duygulara yoğunlaştırmaya ve içlerindeki yaratıcılığı açığa çıkarmaya yarayan sanat kursları ve sanat atölyeleri, sevdikleriniz için mükemmel bir yılbaşı hediyesi olabilir. Hem kim yanında bir eşlikçi istemez ki?

Son dönemde oldukça popülerleşen seramik atölyeleri, sevdiklerinize ve kendinize hediye edebileceğiniz ideal bir seçenek. Kadıköy’deki Aylin Bilgiç Seramik Atölyesi, Çukurcuma’daki Müz, Etiler’deki Touline Seramik ya da İstanbul dışında bir alternatif olarak Ankara Çayyolu’ndaki OD Art&Design gibi birçok seramik stüdyosu, sürekli ya da tek seferlik dersleriyle, ellerinizi kirletirken zihninizi temizlemenizi sağlıyor. Bu atölyelerde ister düzenli dersler aracılığıyla sıfırdan seramik üretmeyi ve farklı seramik tekniklerini öğrenebilir ve zaman geçtikçe ustalaşabilir, isterseniz sadece seramik şekillendirme ya da seramik boyama gibi tek bir noktaya odaklanan programlarda bir günlüğüne bir şeyler üretmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Benzer deneyimleri sanatın ve zanaatın farklı alanlarında yaşamak ve yaşatmak da mümkün: İstanbul’un farklı bölgelerindeki atölye ve stüdyolarda konumlanmış cam, marangozluk, vitray ya da çiçekçiliğe odaklanan onlarca atölye, hem uzun süreli ders programları hem de sevdiklerinizle unutulmaz bir gün yaşayabileceğiniz ve ürettiklerinizi yanınızda götürebileceğiniz tek günlük atölye çalışmaları sunuyor. Sanat atölyeleri arasında dikkat çeken Masterpiece’in ise yalnızca İstanbul’da değil, Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli’nde de şubeleri olduğunu hatırlatalım.

LEZZETİ DENEYİMLEYİN.

Hediyeniz Deneyim Olsun. Yılbaşı Hediyesi Önerileri.

Yoğun ve yorucu bir günün ardından eve geldiğinde yemek pişirmeye üşensek de, bunu zevkle yaptığımız anlar da oluyor ve bu anları sevdiklerimizle paylaşmak, onlarla birlikte mutfağa girmek ya da onlar için yepyeni bir tarif hazırlamak keyfe dönüşüyor. İşte bu hissi hem sizin hem de hediye aradığınız kişi için bir öğrenme deneyimine dönüştürecek, mutluluğu ve lezzeti garanti eden bir alternatif: Mutfak atölyeleri. Mutfağın mutfağına girmek için profesyonel bir şef olmayı hedeflemenize ya da bir restoran açma hayalleri kurmanızın şart olmadığını hatırlatan bu atölyeler, genelde iki kişilik istasyonlarda katılımcıları buluşturarak yemek yapmanın püf noktalarını öğretmek kadar karınlarını doyurmayı ve keyifli vakit geçirmelerini de hedefliyor. Tüm malzemelerin ve araç-gerecin önünüze hazır geldiği, tarifin adım adım, uygulamaları olarak karşınızda gösterildiği ve tek bir tabak değil, tüm bir öğünü hazırlamanızı sağlayacak bu atölyeler arasında seçim yapmaksa oldukça zor: Ekmeklerden cheesecake’lere, makarnalardan pizzalara, mezelerden makaronlara, burgerlerden sushi’ye birçok farklı alana yoğunlaşan mutfak atölyeleri, hem kendiniz hem sevdikleriniz hem de damak zevkiniz için mükemmel bir hediye olacak. İstanbul’da Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) ve Eataly’nin atölye programlarına göz atabilirsiniz.

Lezzeti deneyimlemenin bir diğer yoluysa onun peşine düşerek kısa yolculuklara çıkmak ve hafta sonu konaklamalı ya da günübirlik yolculuklarla uğrayabileceğiniz bağ evleri, bunun için ideal. Yılbaşını ya da kış aylarında bir hafta sonunuzu Anadolu topraklarının leziz şaraplarını tadarak, şömine karşısında sohbet ederek ve üzüm kokusu eşliğinde temiz havayı yüzünüzde hissettiğiniz yürüyüşlere çıkarak geçirmek isterseniz, özellikle İstanbul’a birkaç saat uzaklıktaki Trakya bölgesini tercih edebilirsiniz. Tekirdağ'daki Barbaros Bağ Evi ve Edirne'deki Vino Dessera Vineyards, konaklamalı planlar yapabileceğiniz gözde bağ evlerinden.

BMW VE MINI’DEN AKSESUAR VE BUTİK ÜRÜNLER

Hediyeniz Deneyim Olsun. Yılbaşı Hediyesi Önerileri.

Borusan Oto'nun butik ürünleri arasında da, BMW ve MINI ruhunu yanından ayırmak istemeyenler için yıl boyunca çıkılacak yolculuklarda ve yaşanacak yeni deneyimlerde size ve sevdiklerinize eşlik edebilecek birçok hediye seçeneği mevcut. Puma’nın BMW ruhundan ilham alan ve BMW logosunu tasarımlarının bir parçası haline getirdiği spor giyim ve spor ayakkabı koleksiyonuyla şehrin sokaklarında, Trakya'nın bağ evlerinde ya da her türlü keşifte spor giyim ve şıklığı buluşturuyor. MINI’nin canlı renklerdeki termos, şemsiye, çanta ve pasaport kılıfları yolculuklarınızın eşlikçisi olurken, BMW kol saatleri zamanı kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.

Yılbaşına özel BMW – MINI butik ürünlerimizi incelemek için tıklayın.

En güzel deneyimleri sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız, BMW ve MINI ruhunu yanınızda taşıyacağınız mutlu bir yıl dileğiyle…

Yaşam Aralık 16, 2021
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.