GRİ ANKARA'DA RENKLİ GÜNLER.

Cumhuriyetin Başkenti: Borusan Oto’yla Ankara’ya.

Kara kışı ve kasvetli atmosferiyle birçoklarının mesafeli yaklaştığı Ankara, aslında yılın her mevsimi renkli ve canlı bir şeyler bulabileceğiniz, yaşayan bir şehir. Genç nüfusu, hareketli gece hayatı ve keyifli vakit geçirebileceğiniz köşeleriyle Ankara'da seveceğiniz çok şey var: Kentin ortasındaki Kuğulu Park, Ankara'nın simgelerinden birine dönüşmüş Gençlik Parkı ve Kavaklıdere'deki Seğmenler Parkı gibi yeşil alanlar, kafanızı dağıtmak ve temiz hava almak için kaçabileceğiniz noktalar arasında sayılabilir. Kalabalığın içine karışmak isterseniz de zevkli kafe ve restoranları, kahvecileri, mağazalarıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız duraklar Tunalı Hilmi ve Arjantin caddelerinde ve onları kesen sokaklarda sizi bekliyor. Gece olduğunda, Ankara gece hayatının samimi eğlence ortamlarına, özgün müzik gruplarının sahne aldığı performans mekanlarına ve sohbetin eksik olmadığı masalara konuk olmayı unutmayın.

ANKARA'DA CUMHURİYETİN İZLERİ.

Cumhuriyetin Başkenti: Borusan Oto’yla Ankara’ya.

Ankara'da gezmenin en büyük anlamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine tanıklık eden sokaklarda dolaşmak, o tarihi inşa eden mekanlarda bulunmak belki de. Cumhuriyet'in ilân edildiği bu kent, Millî Mücadele'nin son dönemine ve 100 yaşına yaklaşan Cumhuriyet'in ilk günlerinde büyümüş, gelişmiş ve hâlâ o dönemden önemli izler taşıyor. Ankara Kalesi'ne çıkıp şehri izlerken, yüz yıl öncesinin Ankara'sını hayal etmek hiç de zor değil. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk binası başta olmak üzere birçok tarihi yapı, devlet kurumlarının ve bankalarının ilk merkezleri, köşkler, müzeler ve tabii Atatürk'ün ebedî adresi Anıtkabir… Tarihi gözünüzde canlandırmak ya da geçmişe minnet borcunuzu ödemek için Ankara'da seçenekler bol.

ANKARA'DA KÜLTÜR, SANAT VE TARİH.

Cumhuriyetin Başkenti: Borusan Oto’yla Ankara’ya.

Ankara'da kültür ve sanatın peşinden gitmek isterseniz de ihtimaller çok fazla; binlerce yıllık bir tarihi bulunan bu şehir, Frigya'nın başkenti Gordion'un, Hitit medeniyetinin hüküm sürdüğü toprakların üzerinde yaşıyor. Ankara'nın binlerce yıllık tarihinin izlerini, zengin arkeolojik koleksiyonuyla Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde ve Etnografya Müzesi'nde görebilirsiniz. Arkeoloji ve tarih kadar modern ve çağdaş sanat da ilginizi çekiyorsa, adresiniz Resim Heykel Müzesi ve Cer Modern olmalı. Tiyatro, müzik ve sinema… Devlete bağlı ve özel tiyatrolar, modern mimariyle inşa edilmiş yepyeni binasında konserler vermeye devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve ulusal sinemanın güncel örneklerinin yarıştığı Ankara Film Festivali gibi birçok kurum ve etkinlik sayesinde Ankara'nın kültür ve sanat yaşamı, sezon boyunca canlılığını koruyor.

Cumhuriyetin Başkenti: Borusan Oto’yla Ankara’ya.

BMW, BMW i, MINI, Jaguar, Land Rover otomobillerinizle Ankara'da gezinirken, karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorun için içiniz rahat olsun. Çünkü Borusan Oto iki şubesiyle Ankara'da da yanınızda. Borusan Oto Esenboğa, 1997 yılından beri Esenboğa Yolu'nda faaliyet gösteriyor. BMW, BMW i, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover satış ve satış sonrası hizmeti veren Borusan Oto Esenboğa, Ankara'da BMW motosiklet satış ve servisinin yapıldığı tek nokta olarak da dikkat çekiyor ve birçok motosiklet aksesuarı da buradan satın alınabiliyor. Konya Yolu üzerindeki tesisiyle Borusan Oto Balgat ise BMW ve BMW i tutkunlarına özel. Oldukça geniş alana yayılan mekanik atölyesinde bakım, onarım, kontrol gibi hizmetlerin yanı sıra lastik servisi ve oto kuaförü ile Borusan Oto Balgat, profesyonel ve deneyimli kadrosuyla hizmet veriyor.

Borusan Oto Esenboğa ve Borusan Oto Balgat şubelerimizin çalışma saatleri ve ekiplerimiz için tıklayın.

Seyahat Kasım 01, 2021
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.