Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak kabul edilen ve Türkiye'yi ileri götürecek gençlere adanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu sene 104. kez kutluyoruz. Borusan Grubu olarak, sağlıklı bir yaşamın temeli olarak sporun ne kadar önemli olduğunu biliyor ve genç nesillerin tüm spor faaliyetlerini desteklemeye çalışıyoruz.

19 Mayıs’tan Aldığımız İlhamla: Borusan Grubu İçin Sporun Önemi

19 Mayıs’tan aldığımız ilhamla sizleri Borusan Spor Kulübü ile tanıştıralım. Hayattan hep daha fazlasını isteyen Borusan çalışanları için kurduğumuz Borusan Spor Kulübü, iş ve sosyal yaşam arasında bir köprü görevi görüyor ve çalışanlarımıza tüm spor faaliyetleri için keyifli bir ortam yaratmayı amaçlıyor. Borusan Spor Kulübü ile atletizmden basketbola, kürekten bisiklete, voleyboldan tenise, yelkenden e-sporlara, yüzmeden masa tenisine birbirinden farklı dallarda çalışanlarımızın kendini geliştirmesini destekliyoruz. Katıldıkları turnuvalarda kadının gücünün tüm dünyaya göstermek için mücadele eden kadın takımlarımızla gurur duyuyoruz!

19 Mayıs’tan Aldığımız İlhamla: Borusan Grubu İçin Sporun Önemi

Sporun özünde sürekli mücadele ve rekabet etmenin var olduğunun farkındayız ve katıldığımız tüm yarış ve turnuvalarda son ana kadar sportmence rekabet etmeyi, kendimizi hiç durmadan geliştirmeyi ve şampiyonluklar kazanmayı amaçlıyoruz. Tüm takımlarımızın katıldığı turnuvalarda Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere ve genç sporculara ilham olan sözleri hep zihnimizde:

"Her çeşit spor faaliyetlerini, Türk gençliğinin millî terbiyesinin ana unsurlarından saymak lâzımdır. Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılamaz. İdrak ve zekâ, ahlâk da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ ve kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim!"

Türkiye'yi körelmiş zihinler yerine genç beyinlerin ileri götüreceğini öngören Atatürk'ün önderliğinde, yaşamın ayrılmaz bir parçası olan spora ve genç sporculara tüm desteğimizi vermeye devam edeceğiz.

19 Mayıs’tan Aldığımız İlhamla: Borusan Grubu İçin Sporun Önemi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız!

Yaşam Mayıs 18, 2023
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.