Açık Hava Festivallerinde Müziğe Doyun.

Açık Havada Sanat: Yaza Özel Bir Etkinlik Takvimi.

Yazın ilk günlerinden itibaren kapalı konser salonlarından dışarı taşan müzik, İstanbul’daki müzik severleri dünyaca ünlü yıldızlar, müzik grupları ve müzik topluluklarıyla buluşturuyor. Heyecanla beklenen bu konserlerden bazıları, Gezgin Salon Festivali ve İstanbul Müzik Festivali gibi bazı festivaller geride kalmış olsa da, yazın geri kalanında da ajandanızı doldurabileceğiniz birçok etkinlik sırada: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesi, Pink Martini’nde Sertab Erener’e, Oi Va Voi’den Kenan Doğulu’ya yabancı ve yerli konukları sahnesinde ağırlıyor. KüçükÇiftlik Park, Tom Odell, Tove Lo, Måneskin ve Halsey gibi heyecan verici yıldızlardan oluşan takvimiyle göz kamaştırıyor. Ayrıca Kına-lıada’daki Isle of Escape Festival, Suma Beach’teki Electronica Festival Istanbul, Lifepark’taki Soundscape Festival ve Parkorman’daki CityFest’22, hem müzik ve dansa doyup hem de şehir merkezinden uzaklaşarak plajlarda ve yeşil alanlarda temiz bir hava almanızı sağlayacak açık hava etkinliklerinden…

İstanbul dışındaki festivaller sayesinde, açık havada müzik dinlemenin ve saatler süren eğlencenin keyfini tatilinizle de birleştirebilirsiniz.17-21 Ağustos’taki Zeytinli Rock Festivali, 26-27 Ağustos’taki Kaş Caz Festivali ve 26-28 Ağustos’taki Bozcaada Caz Festivali, farklı müzik türlerine odaklanan programları ve Ege’nin, Akdeniz’in plajlarını müzikle dolduracak enerjisiyle sizi bekliyor.

Yazlık Sinema Nostaljisini Yaşayın.

Açık Havada Sanat: Yaza Özel Bir Etkinlik Takvimi.

Yıllar önce sadece tatil yörelerinde değil, büyük kentlerin neredeyse her mahallesinde faaliyet gösteren yazlık sinemalar, yaz gecelerinin en büyük eğlencesiydi. Son yıllarda İstanbul’un birçok semtindeki bahçelerde, sahillerde ve açık alanlarda düzenlenen film gösterimi ve etkinliklerle yaşamaya devam ediyor. Yazlık sinemaların nostaljisini çimenlere uzanarak, şezlonglara kurularak ya da minderlere yayılarak yaşamak mümkün. Üstelik yıldızların altında kurulan per-delerde, geçtiğimiz yılların öne çıkan yapımları ya da vazgeçilmez klasiklerle… İstanbul’un en keyifli açık hava sinemalarından biri, Swissôtel The Bosphorus’un ağaçlarla çevrili cenneti Sultan Park’ta: “Açık Havada Popcorn Kokusu Var!” sloganıyla her pazartesi düzenlenen film gösterimlerinde süper kahraman filmlerinden müzikallere, bilim kurgu hikayelerden Oscar ödüllü filmlere birçok seçenek bulabilirsiniz. Hillside City Club Etiler’in bahçesinde her salı ve per-şembe, Zeytinburnu’ndaki Fişekhane’nin tarihi atmosferinde ise her çarşamba, cuma ve cumartesi gecesi Başka Sinema işbirliğiyle geçtiğimiz sezonların Başka sinema filmlerinden eksiklerinizi kapayabilirsiniz. Anadolu Yakası’nda ise Bir Film iş birliğiyle İstanbul Yelken Kulübü’nde, film gösterimleri yaz boyunca devam ediyor. Öte yandan Kalamış Yaz Festivali Sinematek/Sinema Evi’nin klasikler ve modern başyapıtlardan oluşan seçkisiyle, Beykoz Kundura ise bazıları canlı müzik eşliğinde gösterilecek klasik filmlerden oluşan Bir Yaz Gecesi Sineması başlıklı programıyla muhteşem birer yazlık sinema deneyimi sunuyor.

Sezonun En İyi Oyunlarını Yakalayın.

Açık Havada Sanat: Yaza Özel Bir Etkinlik Takvimi.

Sezon boyunca şehrin dört bir yanındaki salonlarda, şehir tiyatroları, devlet tiyatroları ve özel tiyatrolara ait yüzlerce oyun arasında seçim yapmakta zorlandıysanız ve sezonun bazı favorilerini kaçırdıysanız da üzülmeyin. Yaz boyunca devam eden bir dizi etkinlik, sezonun öne çıkan tiyatro oyunlarını, bu kez açık hava sahnelerinde izleyiciyle buluşturuyor. Kadıköy’deki Özgürlük Parkı’nın amfi tiyatrosu ve Maçka’daki KüçükÇiftlik Park, aralarında Talimhane Sahnesi’nin sahneye koyduğu, her dönem anlamını koruyan Bir Delinin Hatıra Defteri ve Semaver Kumpanya’nın sahneye koyduğu Cimri gibi klasikler ve Moda Sahnesi’nin Babamı Kim Öldürdü? ve Tiyatro Hemhâl’in Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit gibi çok konuşulan yeni oyunların da yer aldığı dopdolu birer program vadediyor.

Yaşam Temmuz 19, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.