Nihayet yine yılın o zamanı geldi. Herkes uzun sürüşler ve daha sıcak havalarla dolu bir yaza hazırlanıyor. Yaz sezonu, otomobil gösterileri, pist günleri ve gemi gezileri gibi herkesin en sevdiği etkinliklerle doludur. Ama yaz sezonunun heyecanı size Babalar Günü'nü unutturmasın. Lüks ve zarafeti seven babalar için mükemmel bir Babalar Günü hediyesi fikri arıyorsanız bu yazımızda bize eşlik edin.

Babanızla vakit geçirmek her zaman eğlenceli ve kolaydır, ancak kabul edelim, onun için en iyi hediyenin ne olduğunu bilmek asla kolay değildir (özellikle BMW tutkunu babalar için 😊). Babanızın seveceği ve açtığında yüzünü gülümsetecek bir hediyeye ihtiyacınız varsa alışverişinizi biraz daha kolaylaştırıyoruz ve Babalar Günü'nde en güzel hediyeleri içeren bir rehberle size zaman kazandırıyoruz.

31 Ağustos tarihine kadar sürecek M Performance kampanyamızdaki karbon aksesuarlardan en havalısını seçerken yanında M Performance anahtarlığı da çok özel fiyatlarla satın alıp babanızın stilini tamamlayabilirsiniz.

Aksesuardan ziyade günlük hayatında kullanabileceği ürünler istiyorsanız titizlikle seçtiğimiz lifestyle ürünlere mutlaka göz atın.

Babalar Günü İçin Orijinal Hediye Fikirleri.

Motosiklet tutkunu babalar için iki tekerlek üzerinde harika açık havayı keşfetmek kadar güzel bir deneyim var mı?

Yaz yaklaşırken motosiklet kıyafetlerini giymek zor hissettirebilir ama her zaman güvenlik önce gelir! Bu yaz babanızın güvende olduğundan emin olurken serinliği hissetmesini sağlayacak soğutucu yelek önerilerimize mutlaka bakmalısınız.

Ya da babalarımızın motosiklet üzerindeyken tüm eşyalarını kolayca toparlayacak bel çantalarımız bir alternatif olabilir.

Babalar Günü İçin Orijinal Hediye Fikirleri.

Tüm babaların çok farklı tarzlara sahip olduğunu biliyoruz. Takım elbise ve kravat seven babalar için bir çift Jaguar kol düğmesi muhteşem bir hediye olabilir. Sizin için seçtiğimiz şık kol düğmeleri ve onlara uyumlu olacak anahtarlıklara buradan göz atabilirsiniz.

Babalar Günü İçin Orijinal Hediye Fikirleri.

Macerasever babaların Land Rover ruhunu daha fazla hissetmesi için şapka, en yeni saatlerimiz ya da güneş gözlüklerimiz doğru birer seçenek olabilir.

Babalar Günü İçin Orijinal Hediye Fikirleri.

Fotoğraf çerçevesi gibi sıkıcı olmayan bir şey düşünmeye çalışırken yaşanan kafa karışıklığını biliyoruz. Bazen babalar hediye alınması en zor olan kişilerden biri olabilir. Renkli ve dinamik babalar için MINI bu noktada bize güzel seçenekler sunuyor. MINI'nizle kısa yolculuklar yapmayı veya gece maceralarına çıkmayı sever misiniz? O zaman tek ihtiyacınız olan şık ve son derece işlevsel bir seyahat çantası. MINI seyahat çantaları konusunda yıllardır bizim favorimiz. Tüm eşyalarınızı sığdırabileceğiniz en büyük boy seyahat çantasından, özel bakım malzemelerinizi koyacağınız küçük çantalara kadar geniş ürün yelpazesine sahip bu koleksiyona buradan göz atabilirsiniz.

Babalar Günü İçin Orijinal Hediye Fikirleri.

Hediyenizi seçtiyseniz şimdi online sipariş verebilir ya da 0850 755 06 06 numaralı telefondan bize kolayca ulaşabilirsiniz. Size en yakın Borusan Oto’nun nerede olduğundan emin değilseniz, buradan öğrenin.

Yaşam Haziran 08, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.