Sporun Deneyim Haline Odaklanın.

Sevgililer Günü’nde Aşkı Kutlamanın Orijinal Yolları.

Spor dendiği anda aklımıza gelen mecburiyet, diyet veya zorluk gibi düşünceler aslında onu koymaya alıştığımız yerle alakalı. Tıpkı seyahatte olduğu gibi bir noktaya ulaşmaya çalışmadan yalnızca deneyim ve keyif almak üzere spor yapmak, çoğumuzun alışık olmadığı bir konsept. Bunu sevdiğiniz bir kişiyle birlikte yapmaksa sporun salgılamanıza yardımcı olduğu serotoninleri artırmak adına güzel bir ipucu.

Bu 14 Şubat’ta sınırlarınızın dışına çıkıp, kendinizi bir romantik komedi filminin başrolü gibi hissetmek için Uniq’te buz pateni yapabilir; 12 Şubat’ta Swing Planet ya da Swing İstanbul’un dans atölyelerine katılarak uzun zaman sonra bile “Dans ettiğimiz Sevgililer Günü’nü hatırlıyor musun?” sohbetlerinin odağı olacak bir deneyimi yaşayabilirsiniz.

Aşkı Mutfağa Taşıyın.

Sevgililer Günü’nde Aşkı Kutlamanın Orijinal Yolları.

Birlikte yemek yapma eylemini, gerçek hayatta romantik komedilerden ayıran en önemli etken, şüphesiz doğru miktarlarda hazırlanmış malzemelerin birden kusursuz bir yemeğe dönüşmemesi. Yine de aşkı mutfağa kolayca taşımanın bir yolu var: workshoplar! Yeni tarifler denemek, onları başarıyla tamamlayabilmek ve en önemlisi bu sırada birlikte eğlenmek için bu yıl gastronomi atölyelerine bir şans verebilirsiniz.

Bizim önerilerimiz arasında; MSA’nın 11-14 Şubat arasındaki “Sevgilim Menü” workshop’ları ve tatlı krizine de hitap edecek bir etkinlik arayanlar için Eataly’nin 13 Şubat’taki “Sevgililer Günü Cookie” workshop’ı var.

Klişelerden Uzak Klasiklere Yer Açın.

Sevgililer Günü’nde Aşkı Kutlamanın Orijinal Yolları.

Özellikle uzun zamandır birlikte olan veya çocuk sahibi çiftler için Sevgililer Günü’nde, kaliteli zaman geçirilen bir akşam yemeği, klişe olmanın tam aksine hakkı teslim edilmemiş bir klasik olabilir. Çiftlerin birlikte yürüttükleri tüm sorumluluklardan sıyrılıp, ilişkilerinin henüz başlangıcındaymış gibi bir özenle hazırlanarak zaman geçirmeleri anlamına gelen ‘date night’ kültürünü kendi yaşam pratiğinize dahil etmeye bu Sevgililer Günü’nde başlayabilirsiniz.

Bunun için tercih edebileceğiniz duraklar arasındaysa; romantik ve sıcak bir ortamda İtalyan Mutfağı klasiklerini deneyebileceğiniz Terezza, bu yıl “Aşk için Aşkla” mottosuyla yola çıkarak sürpriz menüler hazırlayan Divan Restoranları, Baharatlı Çikolatalı Profiterol sunumuyla farklı lezzetlere yer açan Populist ve sevdiğiniz kişi bitki bazlı besleniyorsa, kendi konfor alanınızdan çıkıp onun dünyasına dahil olmanıza aracılık etmek için ideal bir adres olan Bir Nevi Deli var.

İhtiyaç Duyduğunuz Kaçamağı Ertelemeyin.

Sevgililer Günü’nde Aşkı Kutlamanın Orijinal Yolları.

Çalışmanın yaşamdaki odak noktamız haline geldiği ‘hustle culture’ içinde kendimize romantik anlar için zaman ayırmak suçluluk hissi yaratıyorsa da bazen kaçamakların hak ettiğimiz lüksler olduğunu hatırlamakta fayda var. O özel kişiyle birlikte şehirden çok da uzaklaşmadan uzaklaşmak ve kısa süreli de olsa karmaşaya mola vermek, tüm etkinliklerden daha cazip olabilir. Özellikle de bu seçim bir spa ve ‘well-being’ seyahatine dönüşürse.

Sanat, gastronomi ve spa deneyimini birlikte yaşamak isteyenler için; Eceabat’ta bulunan Hotel Caeli ve Şile’de bulunan Casa Lavanda mutlaka şans verilmesi gereken duraklardan bazıları.

Kalbe Giden En Hızlı Yola Şans Verin.

Sevgililer Günü’nde Aşkı Kutlamanın Orijinal Yolları.

Hediye almaktan daha keyifli bir şey varsa o da şüphesiz hediye vermek. O özel kişinin sevdiği renklerden, ihtiyaç duyduğu şeylere tüm küçük detayları aklınızda biriktirmek, hediyeyi seçmek, özenle paketlemek ve en önemlisi verdiğinizde yüzünde yarattığı gülümsemeyi yakalamak… Tüm bu ufak anlar bir araya geldiğinde, hediyeleşmeyi bir zorunluluk olmaktan çıkarıp eğlenceli bir deneyime dönüştürüyor. Bu Sevgililer Günü’nde hediye seçerken saat gibi her zaman mutlu eden klasiklerin yanı sıra, sevdiğiniz kişinin yaşam pratiğini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Seyahat tutkunları için seyahat yastıkları ve bavullar, işkolikler için kupalar ve defterler gibi sevdiğiniz kişinin sizi hatırlamasına aracılık edecek tercihler pratik hediyelerin de romantik olabileceğinin en açık kanıtı. Tüm bu hediye planlarını besleyecek onlarca seçenek içinse Borusan Oto butik ürünlerine göz atmayı unutmayın!

Yaşam Şubat 11, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.