Sanatı Yaşamınızın Düzenli Bir Parçası Haline Getirin.

Yeni Yıla Hızlı Bir Giriş: Dilek Listeniz Hazır Mı?

Yıl boyunca bize eşlik edecek iş yoğunluğu, sosyal yaşam, sorumluluklar gibi pek çok şeyin arasında iyi hissetmek için kendimize ve isteklerimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var. Tam da bu yüzden, yeni yıl hedeflerine göreve dönüşecek maddeler yerine, yeni deneyimlerin kapılarını açacak planlar eklemek ihtiyaç duyacağımız pozitif enerjiyi depolamanın güzel bir yolu.

Çoğunlukla bir lüks olarak görülen ya da “işler sakinleşince” ütopik evreninde kendine yer bulan sanatı yaşam pratiğimize dahil etmenin yolu, denemeye açık olmak ve kısa süreleri kabullenmek. Haftada bir kez gidebileceğiniz bir seramik kursu gibi ellerinizle çalışmayı düzenli hale getirecek alanların yanı sıra, tamamen kendi programınıza uygun olarak seçeceğiniz tek seferlik atölyelerde punch, heykel, bitki tasarımı gibi onlarca seçenek arasından tercih yapabilirsiniz. Tüm bu atölyelerin çocuklarla beraber katılabilen versiyonları olduğunu da ayrıca hatırlatalım.

Sporu Spor Salonlarının Dışına Çıkarın.

Yeni Yıla Hızlı Bir Giriş: Dilek Listeniz Hazır Mı?

Spora dair motivasyonun bu denli hızlı kaybolmasının en önemli nedenlerinden biri, 80’lerden itibaren birkaç yılda bir metamorfoz geçirerek yeniden karşımıza çıkan spor salonları. Bacak günü, karın günü gibi ayrımlar ve kişinin nelerden keyif aldığını arka plana atan rutinlerin yerine sevdiğiniz bir etkinliğe odaklanmanın tam zamanı.

Son iki yıldır sağlıklı yaşam adına karşımıza çıkan en umut verici trendse, keyif alınan bir spora başlamanın sanıldığı gibi yaşla sınırlı olmadığı. Yetişkin bale, buz pateni gibi seçenekler olimpik atlet olmadan da ekranda ve sahnede izleyip hayran olduğumuz sporların bir parçası olabilmenin mümkün olduğunu gösteriyor. ‘Pole’, ‘burlesque’ ve ‘vogue’ gibi seçeneklerse dansı, estetik ve fiziksel güçle buluşturuyor. Son olarak açık havada zaman geçirmek ve macera hissi yaşamak için hem çocuklar hem de yetişkinlere uygun versiyonları bulunan açık hava parkurları da değerlendirilmeye değer.

Lezzet Avcılığına Soyunun.

Yeni Yıla Hızlı Bir Giriş: Dilek Listeniz Hazır Mı?

Yaşamın hızlı akışında, yemek yemek sıklıkla otomatik pilota alınan, sadece enerji kazanmaya yönelik bir eylem. Bu alışkanlığımıza karşılık, farkındalıkla yeme 2022 yılının popülerlik kazanan pratikleri arasındayken, yavaşlamayı ve kokulardan görsellere yemeklere başka açılardan bakmayı deneyebilirsiniz. Bunun için yapılabilecek en basit adımlardan biriyse yalnız yerken dahi televizyon, telefon, mail kontrolü gibi dikkat dağıtıcılardan uzaklaşıp tüm dikkati yeme eylemi üzerinde toplamak.

Öte yandan şehrinizde turist olmayı deneyip farklı mutfaklara yer veren restoranları keşfetmeye başlayabilirsiniz. Meksika mutfağı, Kore mutfağı gibi global seçeneklerin yanı sıra Çerkes mutfağı, Seferad mutfağı gibi bize yakın ve farkında olmadan bazı tatlarına hakim olduğumuz mutfakları da listenize almak isteyebilirsiniz. Bir sonraki adımsa, tarifleri yemek kitapları ve videolardan edinip tüm bu farklı tatları kendi mutfağınıza taşımayı denemek!

Seyahatlerinizde Özgürlük Hissini Merkeze Alın.

Yeni Yıla Hızlı Bir Giriş: Dilek Listeniz Hazır Mı?

Seyahat kavramı artık otellere hapsolmanın ötesine taşınıyor ve deneyim arayışı başrole yerleşiyor. Sürdürülebilir seyahat prensiplerinin ön plana çıktığı, doğayla bütünleşme şansı yakalanan tatiller günlük yaşamda özlemini hissettiğimiz sakin anları depolamamıza aracılık ediyor. Seyahat ederken temel mottomuzsa “gidilecek yere değil yolculuğun kendisine odaklanmak.”

Özgürlük duygusunu harekete geçirecek bir seyahat denince aklınıza gelen film karelerinde motosikletle rüzgara karşı yolculuk etmek varsa, listenize bir dilek daha ekleyebilirsiniz çünkü BMW Rider Academy, tüm motosiklet severlere çeşitli sürüş programları sunmanın yanı sıra, her yıl unutulmayacak deneyimler yaşatan yurt içi ve yurt dışı turlar organize ediyor!

Tüm bu etkinliklerin en güzel yanıysa her biri için size keyifle eşlik edecek insanları seçip birlikte geçirilen kaliteli zamanları arttırmak. Yapılacaklar listelerinde yalnızca sorumlulukların değil, kendinize zaman ayıracağınız, şimdiden heyecan duyduğunuz etkinliklerin de yer alacağı bir yıl dileğiyle…

Yaşam Ocak 13, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.